Uutisikkunan seuraava versio otettiin käyttöön 5. maaliskuuta 2012. TV1:llä uudistus tapahtui klo 4.23 ja TV2:lla klo 4.26. Muutos oli kuitenkin lähinnä facelift Ylen uuteen graafiseen ilmeeseen sopivaksi. Tämä versio toimi samalla tavalla kuin edellinen, josta kerrotaan sen omalla sivulla.

Tämä versio toi uudistuksen Uutisikkunaan. Aikaisemmin Uutisikkuna oli alkanut sattumanvaraisesta kohdasta. Tämä versio toimi aluksi samalla tavalla, kunnes syksystä 2012 alkaen Uutisikkuna on alkanut aina alusta, eli introruudusta. Kun uutisesitys oli pyörinyt kerran läpi, se alkoi alusta suoraan ensimmäisestä uutisesta ilman introruutua. Klo 4, kun ns. tv-päivä vaihtuu Ylen kanavilla, Uutisikkuna ja Textnytt käynnistettiin uudestaan ja introruutu nähtiin tuolla hetkellä. Tämän version ensimmäisinä viikkoina maaliskuussa 2012 introruutua nähtiin aina uutisesityksen alkaessa alusta, mutta sitten se poistui. Sen jälkeen introruutua näki edellä mainitun käytännön lisäksi harvoin jos Uutisikkuna käynnistettiin uudestaan alusta kesken lähetyksen.

Tämän Uutisikkunan uutisten fontti oli aluksi suurempi, mutta sitä pienennettiin 23. lokakuuta 2013.

TV1:llä tämän version taustaäänenä kuului Yle Radio Suomi ja TV2:lla taustalla kuului Yle Puhe. Vuonna 2012 TV1:n taustaääneksi vaihdettiin vielä aamulla klo 6 päivän ajaksi Yle Radio 1, mutta noin tammikuusta 2013 alkaen Yle Radio 1 ei ole enää kuulunut Uutisikkunassa.