TinoRadio on Tino Lintosen omistama ja ylläpitämä internet-radiokanava. TinoRadio on uutis-, palvelu-, ja kontaktikanava, jonka ohjelmistossa painottuu myös viihde. Musiikkitarjonta painottuu menneiden vuosikymmenten nostalgiseen musiikkiin. TinoRadion uutiset tulevat joka lähetyksen yhteydessä tasatunnein ellei toisin mainittu ja urheilu-uutisiakin lähetetään satunnaisesti. TinoRadio lähettää myös viranomaistiedotteita, joita ovat esimerkiksi Merisää sekä liikenne- ja vaaratiedotteet. TinoRadio uskoo ja toivoo panostavansa etenkin puhelinkontaktiohjelmiin lähitulevaisuudessa. Kanavan toimipiste sijaitsee Tampereella. TinoRadion lähetysajat ovat: maanantaisin klo 5.55-12.05, tiistaisin 9.55 – 18.00, torstaisin klo 11.55 – 20.00 ja perjantaisin klo 13.55 – 22.00 tai myöhempään.
Tietoa tulevista lähetyksistä löydät muun muassa TinoRadion omalla Discord-serverillä. Jos mitään ei kuulu, lähetys ei ole käynnissä tai siinä on tilapäinen häiriötila.

Alkavista lähetyksistä ilmoitetaan Nostalgia-TV:n Discord-serverillä, #lähetykset-striimit -kanavalla. Tarkempia tietoja voi kysellä #nettiradiokeskustelu-kanavalla. Jos mitään ei kuulu, lähetys ei ole käynnissä tai siinä on tilapäinen häiriötila.

Kuuntele TinoRadiota:

A Zeno.FM Station