19. lokakuuta 2010 klo 1 Uutisikkuna uudistui viimein Yle Uutiset -yksikön ilmeen mukaiseksi. Taustavärinä oli sininen ja ylhäällä esitettiin valkoisella alueella uutisen otsikko, päivämäärä ja kellonaika. Tästä alkaen uutiset ovat olleet peräisin Yle Uutisten internet-sivuilta, ja ne ovat lyhentyneet muutaman lauseen pituisiksi. Näkyvillä oli myös tieto uutisten julkaisuajankohdasta. Nykyisin lähes aina uutisen yhteydessä nähdään kuvia. Kuva näkyi hetken suurena, kunnes se pieneni ja teksti ilmestyi. Uutisvirran alkaessa uudelleen ruudussa näkyi Uutisikkuna-logo.

Urheilu-uutiset palasivat tämän version myötä Uutisikkunaan. Tässä versiossa esitettiin kuusi kappaletta sekä perinteisiä uutisia, että urheilu-uutisia, joita seurasi säätiedotus.

TV1:llä tämän version taustaäänenä kuului öisin Yle Radio Suomi ja aamulla klo 6 taustaääneksi vaihtui päivän ajaksi Yle Radio 1. Kun Uutisikkuna palasi TV2:lle huhtikuussa 2011, sillä oli aluksi samat taustaäänet, kunnes tammikuussa 2012 TV2:n taustaääneksi vaihtui Yle Puhe.