Striimi

Nostalgia-TV pyörittää myös YouTubessa interaktiivista netti-tv-kanavaa. Se on toiminut 26.1.2021 alkaen omalla YouTube-kanavallaan, sitä ennen se toimi varsinaisella Nostalgia-TV-kanavalla. Ohjelmat ovat pääosin tv:stä tuttuja. Striimejä pitää itse Nostalgia-TV (joka päivä paitsi maanantaisin ja torstaisin). Ystäväkanavat PTV ja BTV1 vastaavat maanantai- ja torstai-illoista sekä tuuraavat muulloinkin tarvittaessa. Ohjelmiin osallistuminen on täysin ilmaista eikä maksa mitään. Osallistumisohjeet näkyvät ruudulla. Tervetuloa!

Striimit pidetään tässä osoitteessa.

Katso striimausajat täältä.

Nostalgia-TV:n ohjelmisto

Ajankuvien aika

Ajankuvien aika on juonnettu täysin televisiolle omistettu ohjelma, joka tulee yleensä sunnuntai-iltaisin. Ohjelmassa katsotaan tv-rippauksia, keskustellaan niistä, nähdään joskus erityisaiheita sekä katsotaan muita tv-aiheisia videoita. Ohjelmaan liittyy myös tietovisa, jonka tiedot löytyvät alempana tätä sivua.

Nostis Chat

Nostis Chat on hyvän mielen keskustelupaikka jossa katsojilla on tärkeä rooli. Ohjelmassa on mukana Nostalgia-TV:n Discord-yhteisön jäseniä juontamassa sekä kaikkien tuntema Puhuva Pää, joka lausuu katsojien viestejä ääneen. Juontaminen tapahtuu Discordin Juttelu 1 -puhekanavalla. Maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin Nostis Chatissa katsotaan illan Salatut elämät. Torstain jakso katsotaan jälkikäteen perjantai-illan aluksi.

Pelichat

Pelichatissa pelataan nostalgisia tai vähän uudempia PC- tai PS2-pelejä. Tarkoitus ei ole luoda mitään ennätyksiä vaan pitää hyväntuulisesti hauskaa. Nostis Chatin juontajat ovat yleensä selostamassa pelejä. Katsojat voivat kommentoida pelaamista ja ehdottaa pelattavaa kirjoittamalla viestejä YouTube-striimin chattiin.

Rippauskerho

Rippauskerhossa Nostis ja joukko muita tv-rippaajia digitoivat vanhoja videokasetteja. Useasti mukana ovat DJ Hoddok ja Hukkafilmit. Rippauskerhoa esitetään tiistai-, keskiviikko- ja sunnuntai-iltaisin.

Nostiksen namipalat

Nostiksen namipaloissa laitetaan ruokaa.

Nostisradio

Nostisradio on Nostalgia-TV:n pyörittämä radiokanava. Ohjelmistossa on hyvää musiikkia, uutisia maailman tapahtumista sekä musiikkimaailmasta, puheluja, toivebiisejä ja mukavia juttuja. Nostisradio tekee myös itsenäisiä lähetyksiä tällä sivustolla tässä osoitteessa. Käy katsomassa mitä Nostisradio tarjoaa!

Rumpunurkkaus

Nostalgia-TV on myös rumpali! Tässä ohjelmassa hän soittelee rumpuja livenä biisien tahdissa.

Nostis reagoi

Tässä ohjelmassa Nostalgia-TV katsoo usein videoita, ei kuitenkaan tv-aiheisia, ja toivoo niiden herättävän hänessä tunteita. Joskus ohjelmassa esitellään myös tietyn aiheen videoita ja valokuvia. Lisäksi tässä ohjelmassa voidaan tutkia Google Mapsia sekä Street Viewiä.

Iltasatu

Illan viimeisenä ohjelmana kuullaan Google Kääntäjän tarinoita. Iltasatu rauhoittaa varmasti jokaisen katsojan mukavaan uneen.

Make & Mirkku Show

Ohjelmaa lähetetään yöaikaan TV-pelien ja Uutisikkunan ohella.

Mainoskimara

Mainoskimarassa nähdään vanhoja mainoskatkoja ja muita tallenteita Suomen tv-kanavilta. Sitä esitetään illan viimeisen ohjelman jälkeen sekä aamuisin klo 9.30.

TV-pelit:

Nostalgia-TV:n ohjelmistossa on myös viisi TV-peliä, joita pelataan YouTube-striimin chatissa. TV-pelejä nähdään Nostalgia-TV:llä öisin ja aamuisin muun ohjelmiston päätyttyä.

Ajankuvien ajan tv-peli

Ajankuvien ajan tv-peli on tietokilpailu, joka liittyy Ajankuvien aika -ohjelmaan. Pelissä esitetään kuusi monivalintakysymystä, joihin pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Voittajan ratkaisee oikeat vastaukset sekä oikeiden vastausten vastausnopeus. Kysymyksiä tulee yleistiedon, maantiedon, luonnontiedon, urheilun ja tieteen alueilta sekä jokaisessa kysymyspaketissa on yksi televisioon liittyvä kysymys. Vastausaika TV-pelissä jokaiseen kysymykseen on yksi minuutti. 

Hedelmäpeli

Hedelmäpelissä pelaajat valitsevat jonkin ruudulla näkyvästä kahdeksasta hedelmästä. Tämän jälkeen tietokone luo hedelmistä listauksen, jonka mukaan annetaan pisteitä. Eniten pisteitä saanut voittaa.

Ristikko

Ristikossa etsitään piilosanat sanaristikosta. Kirjaimet voivat jatkua peräkkäin ylös, alas, vasemmalle tai oikealle. Sanan tulee olla perusmuodossa ja vähintään kolmikirjaiminen. Erisnimiä ei hyväksytä.

Sana-arvaus

Sana-arvauksessa on muodostettava sanoja annetuista palasista. Aluksi sanat muodostuvat tavuista, mutta pelin edistyessä haasteet lisääntyvät.

Mikämikä-tvpeli

Mikämikä-TV on tietovisa, johon osallistutaan YouTube-striimin chatissa. Pelissä esitetään kysymyksiä ja kuhunkin kysymykseen neljä vastausvaihtoehtoa. Katsojilla on minuutti aikaa vastata kysymykseen, jonka jälkeen oikea vastaus kerrotaan, ja seuraava kysymys ilmestyy ruudulle.

Tellus-tietovisa

Legendan asemaan noussut Tellus-tietovisa on mukana striimin ohjelmistossa. Telluksessa kysytään maantieteestä, historiasta ja yhteiskunnasta. Osallistuminen tapahtuu YouTube-striimin chatissa, kirjoittamalla oma veikkaus oikeasta vastauksesta.

Uutisikkuna

Ajantasainen tekstiuutiskooste ja sää. Lue päivän tärkeimmät uutiset, urheilutulokset ja tuoreen säätiedotuksen.

Testikuva

Kulttiklassikko Testikuvaa ei ole unohdettu Nostalgia-TV:n striimissä. Testikuvan aikana voit säätää näyttösi värit, valoisuuden ja kontrastin kohdilleen. Testikuvaa lähetetään tavallisesti ennen illan ensimmäistä ohjelmaa kun striimiä käynnistellään.

PTV:n ohjelmisto

Testikuva

Myös PTV lähettää testikuvaa kuten muutkin.

PeliPysco

VideoChat

PTV Chat

Uutisruutu

BTV1:n ohjelmisto

Sanapeli

Uutisikkuna

BTV Chat

BTV-Visa

Betaradio