Nostalgia-TV
Interaktiivinen Videostriimi

Nostalgia-TV pyörittää myös livestriimataan interaktiivista netti-tv-kanavaa. Se toimii 26.1.2021 alkaen omalla YouTube-kanavallaan, sitä ennen se toimi varsinaisella Nostalgia-TV-kanavalla. Ohjelmat ovat pääosin tv:stä tuttuja. Striimejä pitää itse Nostalgia-TV (pe-su, joskus arkisinkin). Ystäväkanavat Elektroniikka-TV ja LBC yleensä tuuraavat, jos Nostalgia-TV on estynyt. Ohjelmiin osallistuminen on täysin ilmaista eikä maksa mitään. Osallistumisohjeet näkyvät ruudulla. Tervetuloa!

Striimit pidetään tässä osoitteessa.

Katso ohjelmatiedot täältä.

Nostalgia-TV:n ohjelmisto

Ajankohtainen rippaaja

Ajankohtainen rippaaja on juonnettu täysin televisiolle omistettu ohjelma, joka tulee yleensä perjantai-iltaisin. Ohjelmassa käydään läpi tuoreimmat tv-rippaukset, keskustellaan niistä, kuullaan rippaajien kuulumisia sekä katsotaan muita tv-aiheisia videoita. Ohjelmaan liittyy myös tietovisa, jonka tiedot löytyvät alempana tätä sivua.

Nostis Chat

Nostis Chat on hyvän mielen keskustelupaikka jossa katsojilla on tärkeä rooli. Ohjelmassa on mukana Discord -servun jäseniä juontamassa sekä kaikkien tuntema Puhuva Pää, joka lausuu katsojien viestejä ääneen.

Pelichat

Pelichatissa pelataan nostalgisia tai vähän uudempia PC- tai PS2-pelejä. Tarkoitus ei ole luoda mitään ennätyksiä vaan pitää hyväntuulisesti hauskaa. Nostis Chatin juontajat ovat yleensä selostamassa pelejä. Katsojat voivat kommentoida pelaamista ja ehdottaa pelattavaa kirjoittamalla viestejä YouTube-striimin chattiin.

Uutislähetys

Nostalgia-TV:n uutiset kertovat teille päivän pääuutiset ja puheenaiheet.

Nostisradio

Nostisradio on Nostalgia-TV:n pyörittämä radiokanava. Ohjelmistossa on hyvää musiikkia, uutisia maailman tapahtumista sekä musiikkimaailmasta, puheluja, toivebiisejä ja mukavia juttuja. Nostisradio tekee myös itsenäisiä lähetyksiä tällä sivustolla tässä osoitteessa. Käy katsomassa mitä Nostisradio tarjoaa!

NostisTalk Nostalgia-TV:n oma puhe- ja keskusteluohjelma, jota isännöi Nostis. Ohjelmassa puhutaan avoimesti ja suoraan eri aiheista. Ohjelman aiheet ovat monipuolisia ja ne voivat olla mitä vain. Katsojat saavat osallistua Discord-puheluiden avulla keskusteluun.

Rumpunurkkaus

Nostalgia-TV on myös rumpali! Tässä ohjelmassa hän soittelee rumpuja livenä biisien tahdissa.

Nostis reagoi

Tässä ohjelmassa Nostalgia-TV katsoo erilaisia videoita, ei kuitenkaan tv-aiheisia, ja toivoo niiden herättävän hänessä tunteita.

Keikat

Nostalgia-TV on alkanut tarjota myös keikkoja, joissa esiintyvät striimistä tutut artistit, kuten laajemminkin tunnettu Elektroniikkabändi (jossa eräs striimin juontajista laulaa) sekä Nostalgia-TV:n alter ego Aiglatson. Lisäksi Nostalgia-TV sekä juontajiin kuuluva Dj Hoddok muodostavat yhdessä Duo Hostiksen, joka käy epäsäännöllisesti viihdyttämässä ihmisiä. Myös itse Nostis tekee keikkoja.

Iltasatu

Illan viimeisenä ohjelmana kuullaan Google Kääntäjän tarinoita. Iltasatu rauhoittaa varmasti jokaisen katsojan mukavaan uneen.

Nostiksen aamu-tv

Nostiksen aamu-tv:tä tulee todella satunnaisesti, yleensä loma-aikoina. Nostiksen aamu-tv tulee jo aikaisin aamulla ja herättää katsojat uuteen päivään uutisten, aamutoimien sekä juttutuokioiden parissa.

AR – ajankohtainen rippaaja -visa

AR – ajankohtainen rippaaja -visa on Ajankohtainen rippaaja -ohjelmaan liittyvä tietovisa. Visan aiheena on suomalainen televisio. TV-peli etenee 6 kysymyksen sarjoissa: ruudulle tulee kysymys, johon voi vastata lähettämällä oikean vastausvaihtoehdon (a,b, c tai d) YouTube-striimin chattiin. Aikaa on yksi minuutti vastata kulloiseenkin kysymykseen. 

Viisi kysymystä

Viisi kysymystä on tietovisa, jonka kierrokseen sisältyy viisi kysymystä, joihin puolestaan sisältyy viisi vastausvaihtoehtoa. Kysymykseen vastataan lähettämällä valitsemasi numero (esim. 1, 2, 3, 4 tai 5).

Tellus-tietovisa

Legendan asemaan noussut Tellus-tietovisa on mukana striimin ohjelmistossa. Telluksessa kysytään maantieteestä, historiasta ja yhteiskunnasta. Osallistuminen tapahtuu YouTube-striimin chatissa, kirjoittamalla oma veikkaus oikeasta vastauksesta.

Mikämikä-tvpeli

Mikämikä-TV on tietovisa, johon osallistutaan YouTube-striimin chatissa. Pelissä esitetään kysymyksiä ja kuhunkin kysymykseen neljä vastausvaihtoehtoa. Katsojilla on minuutti aikaa vastata kysymykseen, jonka jälkeen oikea vastaus kerrotaan, ja seuraava kysymys ilmestyy ruudulle.

Astrochat

Astrochat lennättää teidät avaruuteen.

Deittichat

Deittichatissa saa etsiä seuraa mistä tahansa juttelemisen lisäksi. Kenties löydät Deittichatista Sen Oikean?

Inforuutu

Inforuutua esitetään aina ennen ensimmäistä ohjelmaa, kun striimiä käynnistellään. Inforuutu näyttää tuoreet uutisotsikot sekä esittelee striimin ohjelmatarjontaa.

Uutisikkuna

Ajantasainen tekstiuutiskooste ja sää. Lue päivän tärkeimmät uutiset, urheilutulokset ja tuoreen säätiedotuksen.

Testikuva

Kulttiklassikko Testikuvaa ei ole unohdettu Nostalgia-TV:n striimissä. Testikuvan aikana voit säätää näyttösi värit, valoisuuden ja kontrastin kohdilleen. Testikuvaa lähetetään tavallisesti ennen illan ensimmäistä ohjelmaa kun striimiä käynnistellään.

Elektroniikka-TV:n ohjelmisto

Elektroniikka-TV toimii myös kanavalla Dj Hoddok. Hoddok on myös kanavan omistaja.

Pelisekoilua

Pelisekoilua -ohjelmassa pidetään hauskaa pelien parissa. Dj Hoddok selostaa aina pelaamistaan ja joskus myös vierailevien tähtien kanssa.

Konsolipelien nostalgiaa

Konsolipelien nostalgiaa -ohjelmassa pelataan legendaarisia konsolipelejä. Dj Hoddok selostaa aina pelaamistaan ja joskus myös vierailevien tähtien kanssa.

Elektroniikkaradio

Elektroniikkaradio on Dj Hoddokin omistama radiokanava.

On The Road

On The Roadissa Dj Hoddok näyttää kuinka hän matkustaa jonnekin paikkaan seikkailemaan sekä myös tunnelmia paikan päältä.

Chat-show

Chat-show on juonnettu chatti, jossa yleensä esiintyvät samat juontajat kuin Nostalgia-TV:n chateissa. Myös Puhuva Pää esiintyy usein tässä ohjelmassa.

Elektrochat

Elektrochat on perinteinen chat.

Mainostroniikkaa

Mainostroniikassa katsellaan vanhoja mainoskatkoja.

Testikuva

Elektroniikka-TV:kin lähettää testikuvaa.


© Nostalgia-TV Productions