Striimi

Nostalgia-TV pyörittää myös YouTubessa interaktiivista netti-tv-kanavaa. Se on toiminut 26.1.2021 alkaen omalla YouTube-kanavallaan, sitä ennen se toimi varsinaisella Nostalgia-TV-kanavalla. Ohjelmat ovat pääosin tv:stä tuttuja. Striimejä pitää itse Nostalgia-TV (pe-su, joskus arkisinkin). Ystäväkanavat Elektroniikka-TV ja LBC yleensä tuuraavat, jos Nostalgia-TV on estynyt. Ohjelmiin osallistuminen on täysin ilmaista eikä maksa mitään. Osallistumisohjeet näkyvät ruudulla. Tervetuloa!

Striimit pidetään tässä osoitteessa.

Katso striimausajat täältä.

Nostalgia-TV:n ohjelmisto

Ajankuvien aika

Ajankuvien aika on juonnettu täysin televisiolle omistettu ohjelma, joka tulee yleensä sunnuntai-iltaisin. Ohjelmassa katsotaan tv-rippauksia, keskustellaan niistä, nähdään joskus erityisaiheita sekä katsotaan muita tv-aiheisia videoita. Ohjelmaan liittyy myös tietovisa, jonka tiedot löytyvät alempana tätä sivua.

Nostis Chat

Jouluchat on hyvän mielen keskustelupaikka jossa katsojilla on tärkeä rooli. Ohjelmassa on mukana Nostalgia-TV:n Discord-yhteisön jäseniä juontamassa sekä kaikkien tuntema Puhuva Pää, joka lausuu katsojien viestejä ääneen. Juontaminen tapahtuu Discordin Juttelu 1 -puhekanavalla.

Pelichat

Pelichatissa pelataan nostalgisia tai vähän uudempia PC- tai PS2-pelejä. Tarkoitus ei ole luoda mitään ennätyksiä vaan pitää hyväntuulisesti hauskaa. Nostis Chatin juontajat ovat yleensä selostamassa pelejä. Katsojat voivat kommentoida pelaamista ja ehdottaa pelattavaa kirjoittamalla viestejä YouTube-striimin chattiin.

Uutislähetys

Nostalgia-TV:n uutiset kertovat teille päivän pääuutiset ja puheenaiheet.

Nostisradio

Nostisradio on Nostalgia-TV:n pyörittämä radiokanava. Ohjelmistossa on hyvää musiikkia, uutisia maailman tapahtumista sekä musiikkimaailmasta, puheluja, toivebiisejä ja mukavia juttuja. Nostisradio tekee myös itsenäisiä lähetyksiä tällä sivustolla tässä osoitteessa. Käy katsomassa mitä Nostisradio tarjoaa!

Rumpunurkkaus

Nostalgia-TV on myös rumpali! Tässä ohjelmassa hän soittelee rumpuja livenä biisien tahdissa.

Nostis reagoi

Tässä ohjelmassa Nostalgia-TV katsoo usein videoita, ei kuitenkaan tv-aiheisia, ja toivoo niiden herättävän hänessä tunteita. Joskus ohjelmassa esitellään myös tietyn aiheen videoita ja valokuvia. Lisäksi tässä ohjelmassa voidaan tutkia Google Mapsia sekä Street Viewiä.

Iltasatu

Illan viimeisenä ohjelmana kuullaan Google Kääntäjän tarinoita. Iltasatu rauhoittaa varmasti jokaisen katsojan mukavaan uneen.

Nostiksen aamu-tv

Nostiksen aamu-tv:tä tulee todella satunnaisesti, yleensä loma-aikoina. Nostiksen aamu-tv tulee jo aikaisin aamulla ja herättää katsojat uuteen päivään uutisten, aamutoimien sekä juttutuokioiden parissa.

TV-pelit:

Nostalgia-TV:n ohjelmistossa on myös viisi TV-peliä, joita pelataan YouTube-striimin chatissa. TV-pelejä nähdään Nostalgia-TV:llä öisin ja aamuisin muun ohjelmiston päätyttyä.

AR – ajankohtainen rippaaja -visa

AR – ajankohtainen rippaaja -visa on Ajankohtainen rippaaja -ohjelmaan liittyvä tietovisa. Visan aiheena on suomalainen televisio. TV-peli etenee 6 kysymyksen sarjoissa: ruudulle tulee kysymys, johon voi vastata lähettämällä oikean vastausvaihtoehdon (a,b, c tai d) YouTube-striimin chattiin. Aikaa on yksi minuutti vastata kulloiseenkin kysymykseen.

Sana-arvaus

Sana-arvauksessa on muodostettava sanoja annetuista palasista. Aluksi sanat muodostuvat tavuista, mutta pelin edistyessä haasteet lisääntyvät.

Viisi kysymystä

Viisi kysymystä on tietovisa, jonka kierrokseen sisältyy viisi kysymystä, joihin puolestaan sisältyy viisi vastausvaihtoehtoa. Kysymykseen vastataan lähettämällä valitsemasi numero (esim. 1, 2, 3, 4 tai 5).

Tellus-tietovisa

Legendan asemaan noussut Tellus-tietovisa on mukana striimin ohjelmistossa. Telluksessa kysytään maantieteestä, historiasta ja yhteiskunnasta. Osallistuminen tapahtuu YouTube-striimin chatissa, kirjoittamalla oma veikkaus oikeasta vastauksesta.

Mikämikä-tvpeli

Mikämikä-TV on tietovisa, johon osallistutaan YouTube-striimin chatissa. Pelissä esitetään kysymyksiä ja kuhunkin kysymykseen neljä vastausvaihtoehtoa. Katsojilla on minuutti aikaa vastata kysymykseen, jonka jälkeen oikea vastaus kerrotaan, ja seuraava kysymys ilmestyy ruudulle.

Uutisikkuna

Ajantasainen tekstiuutiskooste ja sää. Lue päivän tärkeimmät uutiset, urheilutulokset ja tuoreen säätiedotuksen.

Testikuva

Kulttiklassikko Testikuvaa ei ole unohdettu Nostalgia-TV:n striimissä. Testikuvan aikana voit säätää näyttösi värit, valoisuuden ja kontrastin kohdilleen. Testikuvaa lähetetään tavallisesti ennen illan ensimmäistä ohjelmaa kun striimiä käynnistellään.

Elektroniikka-TV:n ohjelmisto

Elektroniikka-TV toimii myös kanavalla Dj Hoddok. Hoddok on myös kanavan omistaja.

Pelisekoilua

Pelisekoilua-ohjelmassa pidetään hauskaa pelien parissa. Dj Hoddok selostaa aina pelaamistaan ja joskus myös vierailevien tähtien kanssa.

Konsolipelien nostalgiaa

Konsolipelien nostalgiaa -ohjelmassa pelataan legendaarisia konsolipelejä. Dj Hoddok selostaa aina pelaamistaan ja joskus myös vierailevien tähtien kanssa.

Elektroniikkaradio

Elektroniikkaradio on Dj Hoddokin omistama radiokanava.

On The Road

On The Roadissa Dj Hoddok näyttää kuinka hän matkustaa jonnekin paikkaan seikkailemaan sekä myös tunnelmia paikan päältä.

Chat-show

Chat-show on juonnettu chatti, jossa yleensä esiintyvät samat juontajat kuin Nostalgia-TV:n chateissa. Myös Puhuva Pää esiintyy usein tässä ohjelmassa.

Elektrochat

Elektrochat on perinteinen chat.

Mainostroniikassa katsellaan vanhoja mainoskatkoja.

Testikuva

Elektroniikka-TV:kin lähettää testikuvaa.