Maaliskuussa 2013 myös Yle Uutisten ilme uudistui, mutta Uutisikkuna päivittyi vasta 12. joulukuuta 2017 klo 4. Tässä Uutisikkunassa näkyi Ylen internet- sivuilta otetut uutisten kuva ja otsikko. Kuva oli pääosassa ja uutisesta nähtiin vain otsikko sekä lyhyt ingressi. Kuva näkyi alun perin myös taustalla suurennettuna. Jos uutisessa oli kuvan sijaan video, Uutisikkunassa videon paikalla näkyi kuva Ylen lippurivistöstä. Syyskuusta 2019 alkaen kuvan suurennos näkyi vain joka toisen uutisten taustalla ja vuodesta 2021 alkaen ei enää ollenkaan, vaan tausta oli yksivärinen.

Ylhäällä luki mainos Yle Uutisvahti-sovelluksesta, jossa samat uutiset voi lukea kokonaan. Uutisikkunan alkaessa näkyy mainos Uutisvahdista, joka toimii myös introruutuna. Introruudun käytännöt ovat samat kuin aiemmalla versiolla, joista voi lukea tästä.

Tässä versiossa ei näkynyt päivämäärää tai kellonaikaa.

Tämän version alussa uutisesitys pyöri todella nopeasti, mutta se hidastettiin vuodenvaihteeseen 2017-2018 mennessä niin, että uutiset ehti lukea.

Tästä versiosta alkaen TV Finlandilla on ollut sama Uutisikkuna kuin muilla kanavilla.

Yle TV1:llä, TV2:lla sekä TV Finlandilla tämän version taustalla soi Yle Radio Suomi, lukuunottamatta joulukuun 2017 ja syyskuun 2018 välistä aikaa, jolloin TV2:lla ja TV Finlandilla kuului Yle Puhe.