OK – oikea kysymys oli Tarinatalon tuottama tietovisa, joka liittyi YLE TV2:n lähettämään Oikea kysymys -tietokilpailuun. TV-peliä TV2 alkoi lähettää 3. syyskuuta 2007, jolloin myös ohjelma alkoi.

TV-peli eteni 6 kysymyksen sarjoissa. Ruudulla näkyi kysymys, johon pelaajilla oli minuutti aikaa vastata. Pelaajien oli hyvä vastata mahdollisimman nopeasti, sillä kierroksen voittajan ratkaisi oikeat vastaukset sekä niiden vastausnopeus. Kaikkiin kysymyksiin ei tarvinnut vastata, mutta silloin voittomahdollisuudet olivat huomattavasti pienemmät kuin kaikkiin kysymyksiin vastaamalla. Oikeasta vastauksesta sai 1000 pistettä sekä vastausnopeudesta riippuvat pisteet. Vastaamalla väärin ei menettänyt mitään vaan sai jatkaa eteenpäin. Väärän vastauksen vastausnopeutta ei huomioitu.

Pelin vastausvaihtoehdot olivat anagrammeina.

Kierroksen päätyttyä pelaaja sai oikeat vastaukset tekstiviestinä puhelimeensa ja sijoituksen toisiin pelaajiin nähden. TV-pelissä jokaisen kysymyksen jälkeen ilmestyi kuvaruudulle oikea vastaus ja jokaisen kierroksen päätyttyä näytettiin kierroksen parhaiden pelaajien sijoitukset.

Oikea kysymys -TV-pelin lähettäminen loppui 1. syyskuuta 2008 ja saman vuoden joulukuussa itse ohjelmakin päättyi. Pelin taustalla soi YleX:n lähetys.