Muistatko missä? oli Outer Rimin tuottama muistipeli, jota YLE TV2 alkoi esittää 19. joulukuuta 2003. Pelissä yritettiin löytää pari merkitylle kuvalle. Oikean parin löydyttyä pelaaja sai pisteitä sen mukaan, kuinka paljon avaamattomia kortteja oli vielä jäljellä. Mitä enemmän kortteja oli jäljellä, sitä enemmän pelaaja sai pisteitä. Parin löydyttyä näytettiin yleensä eläinaiheinen kuva kokonaisena ja lisätietoja eläimestä.

Pelin taustakuva oli sama kuin tuolloisella Mikämikä-tv:llä ja taustaäänenä soi elektroninen musiikkikappale. Pelin lähettäminen lopetettiin 14. joulukuuta 2004.

Muistatko missä? -TV-peli.

Outer Rim koki peliä kehittäessä perinteisen muistipelin tylsäksi ja turhauttavaksi. Yhtiö kehitti peliin kortinkääntäjän, joka käänteli ruudulla näkyviä kortteja yksi kerrallaan oikein päin tietyin väliajoin. Pelaajan tehtäväksi jäi muistaa tai arvata kulloinkin näkyvissä olevan kortin pari, sen sijaan että hänen piti alkaa käymään kaikkia peliruudun kortteja läpi. Pelaajat saattoivat lähettää myös kaksi korttia sisältävän viestin, jonka osuessa oikeaan pelaaja sai hyvät bonukset.

Oikean parin löydyttyä näytetty eläinkuva.

Myöhemmin vuoden 2004 aikana Muistatko missä? -peliä pystyi pelaamaan myös soittamalla palvelunumeroon, jonka jälkeen tuli toimia ohjeiden mukaan.

Lisätietoa kuvan eläimestä.

Ohjelmatietoihin peli merkittiin nimellä Muistatko missä? tv-peli.