Täytekooste on MTV3:lla ja Subtv:llä esitettävä kanavailme-elementti, jossa esitellään kanavien ohjelmatarjontaa. Sillä synkronoitiin alueellisen mainonnan erot. Kun Helsingin seudulla näytettiin yhä mainoksia, muualla Suomessa lähetettiin täytekoostetta. Uudellamaalla täytekoostetta nähtiin harvoin, koska siellä lähetettiin eniten mainoksia, kun taas Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa se oli tuttu näky televisiossa. Täytekoosteen aikana soi kanavan tunnusmusiikkeja. Täytekoosteita on esitetty lokakuusta 2016 lähtien MTV3:lla ja Subilla aamuöisin kun ohjelmalähetystä ei ole.

MTV3:n täytekoosteet

2003-2005

MTV3:n ensimmäinen täytekooste otettiin käyttöön vuonna 2003. Siinä puna-harmaan taustan päällä leijui vinoneliöitä, joista suurin pysyi paikallaan ja siinä näytettiin kuvaa tulevista ohjelmista. Ohjelman nimi ja esityisaika olivat vinoneliön vasemmalla puolella. Välillä esitettiin myös urheiluaiheista täytekoostetta, jossa vinoneliöt oli korvattu jääkiekkoja muistuttavilla ympyröillä.

2005-2009

Toinen täytekooste otettiin käyttöön 3. lokakuuta 2005. Siinä on valkoisella taustalla harmaita palkkeja ja laatikko jossa näytettiin kuvaa tulevista ohjelmista. Ohjelman nimi ja esitysaika olivat laatikon alapuolella. Alimpana on tummanharmaa palkki, jossa lukee ohjelman kotisivujen linkki ja teksti-tv sivu.

2009-2013

MTV3:n kolmas täytekooste otettiin käyttöön vuonna 2009. Tässä täytekoosteessa oli edelliseen verrattuna suurempi laatikko, ruudun alapuolella laatikko jossa näytettiin uutisia mtv3.fi -sivustolta ja ohjelman tietojen alla mainos tulevasta ohjelmasta. Ohjelman nimi ja esitysaika olivat laatikon oikealla puolella.

2013

MTV3:n neljäs täytekooste otettiin käyttöön tammikuussa 2013 ja näytettiin viimeksi marraskuussa 2013.

2017-nykyään

Viides versio täytekoosteesta otettiin käyttöön vuonna 2017. Yläosassa on MTV3:n logo ja teksti Parasta uutispalvelua sekä MTV:n verkko-osoite. Alaosassa on uutiseen liittyvä kuva, uutisotsikko, uutisaihe ja kellonaika. Normaalin täytekoosteen rinnalla esitetään myös Katsomo-täytekoostetta, jossa esitellään MTV Katsomon tarjontaa.

Subtv:n täytekooste