Nostalgia-TV
Etsi viisi virhettä

Etsi viisi virhettä

30.5.2005–19.2.2006

Etsi viisi virhettä oli Sofia Digitalin tuottama peli, jota YLE TV2 alkoi lähettää toukokuussa 2005. Ruudulla oli kaksi yleensä eläinaiheista kuvaa, jotka näyttivät alkuun samanlaisilta. Niissä oli kuitenkin yksityiskohtia, jotka tarkkaavainen katsoja voi huomata. Pelaajien tehtävä oli löytää virheet kuvasta. Peliin osallistuttiin lähettämällä virheellisen kuvan kohdan koordinaatit tekstiviestillä. Samaan viestiin sai laittaa useampia koordinaatteja. Jokaisesta oikeasta koordinaatista sai pisteitä.

Etsi viisi virhettä -pelin ulkoasu oli samannäköinen kuin Mikämikä-tv:n kolmannella versiolla, jota esitettiin samaan aikaan. Pelissä esiintyi mitä todennäköisimmin samannäköisiä animoituja mies- ja naishahmoja kuin Mikämikä-tv:ssä, jotka näkyivät peliruudun vasemmassa yläkulmassa. Taustaäänenä oli YleX:n radiolähetys. Tästä pelistä ei ole kuvaa tai videonäytettä. Pelin lähettäminen loppui 19. helmikuuta 2006.

Etsi viisi virhettä -peliä pystyi pelin viimeisinä aikoina pelaamaan myös Pelikukkaro -palvelun kautta. Pelikukkaro oli palvelu, tarjosi mahdollisuuden valvoa TV-pelien SMS-kustannuksia. Soittamalla maksulliseen puhelinnumeroon sai ladata haluamalleen matkapuhelinliittymälle pelioikeuksia. Valitulla liittymällä sai latauksen jälkeen pelata muutamia TV2:n tv-pelejä normaalihintaisilla tekstiviesteillä.


© Nostalgia-TV Productions